WINE & DINE

Audo Restaurant
Fri May 24 / Nordhavn

WINEMAKERS DINNER!

Lørdag d. 24. maj besøger Maxime fra Microwinerie Bordeaux os til en fantastisk WINEMAKERS DINNER på Audo Restaurant i den gamle købmandsgård i Nordhavn.

Audo Restaurant har kreeret en 3-course dinner, som matcher de hele seks vine, som vi gerne vil skænke for jer denne aften. Maxime fra Microwinerie startede sin produktion i hjertet af Bordeaux for et par år siden. Maxime ønskede at lave naturvin lige efter sit hoved – og køber druerne af de omkringliggende producenter. Det giver ham den maksimale frihed til at lave lige præcis den vin, som han vil! Vi er vilde med Maximes fantasiske naturvine!

Maxime kommer på besøg i Danmark kun for denne aften – og vil guide os igennem seks af vinene fra Microwinerie – Fra den nye Euphoria Petilant Naturale, over Volte Face orangevin til to spændende hvidvine – den ene på en blanding af Gros Masang og Petit Masang – til to fantastiske røde vine!

Middagen starter kl. 18:00 på denne forhåbentlige dejlige sommerlørdag, og vi håber at se rigtig mange af jer!

Vi tilbyder 100,- i rabat for alle bestillinger inden d. 1. maj – og kan varmt anbefale en skøn aften sammen med vennerne!

Find dine billetter her

[mailerlite_form form_id=1]