Bunker Rooftop Bålmiddag

Butcheria
Thu Aug 15 / 2300

📆 15. august
🕖 17:00-20:00

Bag Butcheria finder du verdens eneste Bunker Rooftop Pop-up restaurant.

Midt i en unik vildmark af krydderurter og blomster på toppen af vores røgovne og modnerum inviterer vi sammen med Fremus in the Woods til en friluftsoplevelse midt storbyen – en slags gør-det-selv-middag over åben ild.

Sammen tænder vi bålet, forbereder de håndplukkede råvarer og tilbereder en tre-retters menu som vi nyder i fællesskab i Københavns sene solstråler.

Om du er typen der ikke kan lave bålmad uden en øl i hånden eller ej, så er der rigeligt af drikkevarer at vælge imellem i slagterkasserne. Alt sammen inkluderet i prisen.

Vi har kun 20 pladser til vores Bunker Rooftop Bålmiddag, så drømmer du om at opleve Butcherias pop-up restaurant uden vægge, så book din billet i dag.

DET FØLGER MED

3 timers bålmadsevent
Fællesspisning
Øl, vin og vand under hele eventet

Hvis du foretrækker din mad kødfri eller har du allergier, så skriv det i kommentarfeltet i ‘indkøbskurven’ inden du betaler.

OBS
Skulle vejret drille, så har vi mulighed for at overdække bunkeren med sejl. Men selvom bålet er varmt, er bajerne kolde, så overvej din påklædning. Kun helt ekstremt vejr vil resultere i en aflysning. Og så finder vi selvfølgelig en anden dag!

[mailerlite_form form_id=1]